2015. január 4., vasárnap

Szilveszter

Olyan gyorsan eljött a Szilveszter, valahogy nem is voltam ráhangolódva. Nagyon nem terveztünk előre semmit, végül az utolsó napokban áthívtunk magunkhoz egy pár embert, amiből az utolsó napon 4-en (két pár) lemondta betegség miatt. Így csak 5-en voltunk, magyarok (vagyis az egyik srác félig magyar-félig szerb). 

Jó hangulatban telt az este, beszélgettünk, iszogattunk. Én nagyon álmos voltam, mert délelőtt még dolgoztunk, korán kellett kelni. Fél 11 körül besétáltunk a városba, de már csak hárman. A Brewdog Pubban ittunk egy sört, itt ért minket az éjfél. A pub nagyon nyugis volt, nem sok ember volt rajtunk kívül, ellentétben az utcával és a szórakozóhelyek bejárataival. Ott elég sok ember ácsorgott és nem volt rajtuk se kabát se pulóver, semmi! Egy szál koktélruhában mászkálták a lányok, persze harisnya nélkül és egy szál ingben a fiúk. Mintha ciki lett volna felvenni egy kabátot..... Jó nem volt hideg, de azért mi rendesen fel voltunk öltözve és nem mondom, hogy melegem lett volna...

Fél 1 körül a pub is zárt, és már mi is fáradtak voltunk (én már az éjfélt is alig tudtam nyitott szemmel megvárni) és valahogy a szórakozóhelyeknél sem barátságos emberek várakoztak. Így ezután haza is sétáltunk és lefeküdtünk aludni. Nem csaptunk valami hatalmas nagy bulit, de jó is volt ez így. 

Az elmúlt évet nincs sok kedvem értékelni/elemezni. Sok minden történt, nagyon jó dolgok és rosszak is, voltak nagy változások az életemben, előkerültek új kihívások, de még sok feladat és élmény vár rám ebben az évben is. Legyen ez az év jobb, mint a tavalyi! :) 

Boldog Új Évet Mindenkinek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése