2014. november 22., szombat

Hétvége

Most péntek szombaton voltunk itthon, így egy nappal előre hoztuk a hétvégét. A pénteki napunk elég sűrűre sikeredett, először reggel 10-re mentünk egy edzőterembe, ahol az első alkalom ingyenes. (A legtöbb helyen van ilyen akció egyébként). A terem jó lenne, van benne sok kardió gép, súlyok és csoportos órák is, meg uszoda részleg szaunával. De elég drága, így még kipróbálunk más helyeket is, mielőtt befizetnénk valahova. 

Miután itt végeztünk, tettünk egy kis bevásárló körutat, ha már úgy is a belvárosban voltunk. Sikerült elég sok karácsonyi ajándékot megvennünk, nagyon jó dolgok vannak, nagyon jó áron, így még a hülyének is megéri megvenni :) Ilyenkor hiányzik az autó, meg amikor vásárlás közben végig kell hurcolni az összes cuccot, amit megvettünk addig, amíg be nem fejeztük a vásárlást. Eszembe is jutott fél úton, hogy milyen jó lenne az eddig megvásárolt dolgokat betenni a kocsiba.... Aztán rájöttem, hogy csak a biciklink van.

Miután hazaértünk, kezdhettünk is takarítani és főzni, mert estére vacsora vendégeket hívtunk. Főztünk levest, másodikat és egy kis nassolnivalót is. Végül sikerült időben végezni mindennel, a leves még ki is hűlt egy kicsit, mire a vendéget megérkeztek. Jó kis este volt, de nagyon fáradt voltam már a végén, alig vártam, hogy ágyba kerüljek.

Ma pedig csak az Ikeába mentünk el, de most villamossal és nem biciklivel. Mert a szekrény féleséget, amit kinéztünk nem tudtuk volna biciklivel elhozni. Az a vicces, hogy az út így is egy óra volt, biciklivel is annyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése