2014. november 30., vasárnap

Egy sűrű hét

Ez a hét is gyorsan eltelt, sok programunk volt. Már mindenhol teljes a karácsonyi készülődés, a raktárban is teljes bolondok háza van. Csütörtökön újra vacsora vendégeink voltak, most hamburger estet tartottunk. Ez is jól sikerült :) Bár a kéksajtos mártogatós itt valahogy nem sikerül olyan jól, mint otthon. Igaz a tejfölnek kicsit más íze van itt, és valahogy a sajtnak sem volt olyan erős íze. De azért meg lehetett enni. 

Pénteken volt a fekete péntek, amikor elvileg nagy leárazások vannak. Nagyon készültek rá a Missguidednál, rekordod is döntöttek már péntek délelőtt. Ennek örömére megnézhettük, ahogy az irodisták és a főnökség pezsgőt bont, mi pedig kaptunk egy nyalókát... Mintha valami gyerekek lennénk. Délután bementünk a városba is, de a nagy tömegen kívül nem volt túl sok minden értelmes. Leárazások nem nagyon voltak.

Szombaton bementem túlórázni, mert így kiadják a 24-ét. Szerencsére elég csendes volt. Délután pedig új edzőtermet próbáltunk ki. Sajnos kettlebell edzés nincsen, de vannak kettlebellek, így egyedül tudok edzeni. Vannak egyébként mindenféle órák, meg sokféle gép/súly és van szauna meg gőzkabin is. Végül beiratkoztunk, mert nincs tőlünk messze és egész jó áron van. Majd kipróbálok más órákat, hátha megtetszik valamelyik. 

Ma pedig csak pihentem, egész délelőtt csak pizsomában voltam :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése