2015. március 6., péntek

Szülinap

Jól el vagyok most maradva, de gyorsan megpróbálom behozni :) Két hete tartottam egy kis szülinapi összejövetelt, ami a tervezettnél is kisebbre sikerült. Az 5 meghívottból 3-an lemondták, így négyesben ünnepeltünk Szandival és a férjével. 

Csináltam oreós tortát és Szanditól is kaptam egy túrós - erdei gyümölcsös tortát - édességből nem volt hiány. Kicsit ettünk-ittunk nálunk, aztán elmentünk a Trafford centerbe, eredetileg bowlingozni. De arra nagyon sokat kellett volna várni, így inkább biliárdozni kezdtünk el. Egy órára fizettünk be, de valahogy nagyon hamar lekapcsolták a villanyt. Meg is kérdeztük, hogy biztos, hogy letelt az egy óra?? De persze azt mondták, hogy igen, ha leoltódott a villany, akkor lejárt az időnk. Gondolkoztunk-gondolkoztunk és rájöttünk, hogy nekünk van igazunk. Miután újra visszamentünk a pulthoz, ők is rájöttek erre, de egy "sajnáljuk, rendszerhiba történt"-tel elintézték és visszakaptunk a fél óra árát. 

Ezután átmentünk a játékterem részre, ami nagyon jó volt. Mindenféle játékkal játszottunk, és lehetett jegyeket nyerni. Játszottunk repülős-lövöldözős játékkal, a fiúk gyilkoltak zombikat, mi pedig tánc szőnyegeztünk és léghokiztunk. Jól elszórakoztunk és sok-sok jegyet nyertünk, amit persze a beváltásnál nem úgy számoltak össze, mint amennyi volt. Még szerencse, hogy előtte mi is megszámoltuk a jegyeket és egy kisebb vitatkozás után és miután mát két ember próbálta számológéppel összeadni a számokat, itt is rájöttek, hogy nekünk van igazunk. Végül mindenkinek jutott egy apró nyeremény, az enyém egy lila maci lett. :)

Utána még visszajöttünk hozzánk, beszélgettünk és iszogattunk. Nagyon jó este volt, még úgy is, hogy kétszer is megpróbáltak átverni minket, csak most nem jó emberekkel próbálkoztak.

Aztán utólag a másik három ember is el akart jönni/eljött felköszönteni és két növényt is kaptam, amit most meg kell próbálnom életben tartani. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése