2015. április 15., szerda

Helló Tavasz! :)

Vééégre itt is beköszöntött a tavasz és vasárnap délután (ez még húsvét vasárnap történt) gyönyörűen sütött a nap (és azóta is minden délután, igaz délelőtt általában köd van). Vasárnap még munkaszüneti nap volt (csak nálunk nem) és Salford Quays-nél volt egy kis kirakodó vásár, oda sétáltunk el. Tényleg olyan meleg volt, hogy még kabát sem kellett. 

Gyorsan körbenéztünk, hol mit árulnak, beszereztünk 7 kisebb rúd német kolbászt és tovább is álltunk, mert éhesek voltunk. De a vásár mellett volt egy nagy csúszda is a gyerekeknek és egy pavilon (gazebo az angol neve, de magyarul sose  tudom hogy van pontosan), ahol énekeltek. Nagyon hangulatos volt.




Tovább mentünk a Media Citybe, és ott beültünk egy pubba. Vagyis kiültünk, mert szerencsére sikerült kint asztalt találni :) A pubbal szemben van egy kis parkos rész, ahol nyugágyak is ki voltak rakva (persze azok mind foglaltak voltak) és egy nagy kivetítőn lehetett nézni az ITV adását. Éppen valami nagyon szellemes vetélkedő ment. Hang nem volt, de feliratozták. Nekem az egész nyugágyas, kivetítőn tv nézős rész nagyon tetszett, ha otthon ilyen ingyen lenne, elkerítetlenül, felügyelet nélkül, vagy megrongálnák a székeket, vagy ellopnák... Itt pedig mindenki vigyáz rá, majd ha végzett, szépen otthagyja és hazamegy.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése