2015. július 26., vasárnap

Kühne családi nap és baráti kerti party

Az egyik szombaton Szabi munkahelyén volt egy kis családi nap jellegű rendezvény. Ő dolgozott aznap, én pedig délelőtt kontak lencse próbán voltam, így ott találkoztunk. Persze esett az eső, így nem lehetett annyira élvezni a programot. 

Volt mindenféle kaja, lehetett egy csomó sütit hazavinni, Costa Cafe-s kávét inni (mert ők szállítanak be többek között a Costa-nak). Ezek nagyon finomak voltak és spájzoltunk otthonra is belőlük.

A programok nagy része inkább gyereknek való volt, volt bűvész, gólyalábas, körhinta, ugráló vár, de volt kamionos szimulátor is és körbe is vezettek minket a raktáron. Ez tetszett, érdekes volt látni hol is dolgozik Szabi.

Nagyon gondolkoztunk, hogy vegyünk-e tombolát vagy ne, végül csak vettünk és megvártuk a rendezvény végét. Számunkra érthetetlen módon 5 tombola számított egynek, nem is értettük miért és persze nem is nyertünk semmit. A tombolával véget is ért a program, így indultunk is haza mert hivatalosak voltunk egy grillparty-ra is.

A következő helyszínre busszal mentünk, és alig találtuk meg a buszmegállót, ahol fel tudtunk szállni a buszra. Szerintem bőven túlmentünk azon, amit először kinéztünk, de végül csak sikerült egy olyat találni ami nekünk is jó. Nem tudom, ez a buszközlekedés elég kaotikus itt szerintem, mert nincs felsorolva az összes megálló és nem is írja ki vagy mondja be a következő megállót, így ha elsőre megy az ember valahova, elég erősen tippelnie kell, hogy hol kell leszállnia. (De ezt már lehet, hogy írtam). Mindenesetre, leszállni most jó helyen sikerült. A barátaink, akikhez mentünk egy Valley Range nevű városrészen laknak és gyorsan el is döntöttük, hogy mi is ide szeretnénk költözni , mert szeptemberben biztos, hogy költözünk. Közel van a belváros, és van egy hatalmas park tóval és ez olyan kertes-társasházas övezet. Mindkettőnknek nagyon tetszett.

A kerti party csendes volt, nem voltunk olyan sokan és nem is tartott sokáig (nekünk legalábbis olyan 10 körül haza kellett mennünk).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése