2015. július 5., vasárnap

Szülinapi hegyek

A májusban 3 szülinapi buliba is hivatalosak voltunk kicsit több mint egy hét leforgása alatt. Először Szandi szülinapját ünnepeltük egy pubban. Ez egy olyan hely, ahol saját magadnak lehet csapolni a sört. Volt kb tizen valahány sör csapon. De az üveges sörök is finomak voltak, volt sok féle gyümölcsös sör. Egyedül a fizetés volt furcsán megoldva, mert az egész asztal egy kártyát kapott és a végén a számlán nem nagyon lehetett kiigazodni.

Ez után egy másik lány szülinapjára mentünk szerdán. Ez csak egy házibuli volt, de mivel hétköznap volt, így mi nem maradtunk sokáig csak kb 2 órát.

Majd szombaton Szandi férjének volt a szülinapja, amit bowlingozással/játéktermezéssel töltöttünk. Ugyanott voltunk, ahol az én szülinapomat is megünnepeltük. Sajnos most nem üzemelt az az űrhajós játék, amivel a múltkor sok jegyet nyertünk, így most nem túl sok nyereményre tudtuk a végén beváltani. Hazafelé éjszakai buszoztunk, és persze a busz nem arra ment, amerre mi gondoltuk, hogy megy. De végül jó fej volt a buszsofőr és megállt egy olyan helyen, ahol nincs is megálló. Innen már hazabolyongtunk, nem volt vészesen messze.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése