2015. július 26., vasárnap

Piknik a Heaton Parkban

Mióta meg akartam írni ezt a bejegyzést, azóta már kétszer is voltunk piknikezni a Heaton Parkban. Először nagyon jó idő volt, annyira, hogy még le is égtünk! :) Kb kettő körül értünk oda, a többiek már kb egytől ott voltak, de nem pontosítottuk, hogy hol is lesznek és senkinek nem volt meg a telefonszáma. Pont spártai verseny volt a parkba, ami kicsit nehezítette a haladást, de végül érzésre megtaláltuk őket :)

Mikor mi megérkeztünk, már akkor is sokan voltak, de később még többen jöttek, így késő délutánra már húsz körül voltunk. Volt rajtunk kívül még egy magyar srác, akit ismerünk és véletlenül jött még egy magyar lány is később. Ő csak kijött Manchesterbe couch surfing-elni egy francia sráchoz, akivel jóban vagyunk. Micsoda véletlenek :) Meg is kaptuk a nap végére, hogy rosszabbak vagyunk, mint a spanyolok (mert általában a spanyolok vannak többségben és egymással spanyolul beszélnek, vagy ha angolul beszélnek, az is úgy hangzik, mintha spanyol lenne).

Már nem is emlékszem mikor mentünk haza, de kb olyan fél 9 - 9 körül. Én úgy leégtem, hogy napokig vörös maradtam, mert nem is gondoltam rá, hogy itt süthet annyira a nap, hogy leégjen az ember. Mondjuk azóta se volt olyan meleg. Estefelé, ahogy kezdett kevesebb ember lenni, egyre több állat jött elő. Sok sok mókus és nyuszi :) Persze most is elfelejtettünk kaját vinni nekik.



Másodszor már kisebb piknik volt, később is mentünk és nem is voltunk annyian, de itt is jól éreztük magunkat. Miután a parkban már kezdett hűvös lenni, csapatosan átmentünk a Brewdog pubba. Mi biciklivel voltunk és jóval gyorsabban odaértünk mint a többiek. Ott pedig csatlakozott hozzánk még két angol lány és két magyar srác, később pedig még egy pár ázsiai. Zárásig maradtunk, jól sikerült este lett ez is. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése