2015. július 25., szombat

Manchester day

Még júniusban az egyik vasárnap volt egy Manchester Day nevű esemény,  pont aznap, amikor Dávid hazament. Csak az ő gépe kora reggel ment, így ő lemaradt róla. Szabi dolgozott, így ő is csak később tudott csatlakozni. 

Én nem akartam egyedül menni, így a Language exchangen megismert csoporttal tartottam, ami utólag rossz döntés volt. Sajnos ők csak egy kocsmában akarták végigülni a délutánt, így sok programról lemaradtunk. pedig minden téren más-más program volt, koncertek, cirkuszi előadások, ilyesmik. Volt egy nagy parádé is, amiről csak azért nem maradtunk le, mert pont elment a pub előtt, így csak ki kellett menni a kiülős részre és első sorból nézhettük. A felvonulás érdekes volt, főleg iskolai csoportok voltak és mindenféle egyesületek, közösségek. Szinte mindenki be volt öltözve, volt, aki csak integetett, volt akinek koreográfiája is volt. Nem volt rossz, csak nagyon érződött rajta, hogy amatőr előadókról van szó. Sajnos fényképeket nem készítettem, pedig volt egy-két jól kinéző jelmez/makett. 

Aztán a felvonulás után visszaültünk a benti terembe (mert persze június közepéhez képest volt kb 15 fok) és egyre többen csatlakoztak hozzánk, közben Szabi is befutott. Később még átmentünk egy másik helyre hamburgerezni, de addigra már annyian voltunk, hogy csak a körülöttünk lévő egy-két emberrel tudtunk beszélgetni. 

Este még biztos, ami biztos, csak, hogy ne unatkozzunk, Szabival még moziba is elmentünk és megnéztük a Jurassic World-öt. És még tetszett is a film, pedig voltak fenntartásaim vele kapcsolatban. Eseménydús hétvégéink vannak, az biztos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése