2014. október 18., szombat

Vacsoravendégek voltunk

Még múlt hét pénteken találkoztunk Szabolcs barátaival, egy lengyel párral. Nemrég költöztek új albérletbe és áthívtak magukhoz vacsorázni szerdára. Hogy mégse menjünk üres kézzel, ki is próbáltuk a sajt chips receptet, amit pár napja találtam. Nagyon egyszerű megcsinálni, csak reszelt sajtból kell kis halmokat készíteni és tetszés szerint megszórni, amivel csak szeretné az ember. Mi köményt és szezámmagot tettünk a cheddar sajtra. Egy pár perc alatt el is készült, csak a sütőpapírról jött le egy kicsit nehezen még az után is, hogy teljesen kihűlt. A végeredmény nagyon finom lett és nagy sikert is aratott :)


Most is biciklivel mentünk, odafelé menet még nagyon jó idő volt. Hazafelé viszont már úgy esett, mintha dézsából öntenék... Már vettünk esőkabátot és vízálló nadrágot, amit fel lehet venni a rendes nadrág felé. Persze a nadrágot otthon hagytuk, így csak a kabát alatt maradtunk szárazak.
A vacsora egy magyar menünek is elment volna, rántott hús volt krumpli pürével és káposzta salátával :) Utána még játszottunk egy pár kör Jenga-t is, nálam egyszer sem dőlt el a torony. Jól éreztük magunkat, de nekem másnap is mennem kellett dolgozni, így nem maradtunk sokáig. De a jövő hétre is meghívást kaptunk tőlük egy beöltözős szülinapi bulira :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése